Verzending & Levering

Bezorg informatie Bloemen

Wij leveren door heel Nederland en werken met ons eigen transport en eigen koeriers zodat wij u kunnen verzekeren dat uw bestelling op tijd en in goede orde afgeleverd wordt. 

U kunt bij uw bestelling aangeven op welke datum u uw bestelling geleverd wilt hebben. 

Volgende dag bezorging is mogelijk wanneer u uw bestelling plaatst op werkdagen of op Zondag tot 20:00 uur. Besteld u na 20:00 uur en wilt u toch dat het rouwstuk de volgende dag bezorgd wordt neem dan telefonisch contact met ons op en wij zullen ons uiterste best doen om deze nog de volgende dag te leveren.  

Wij werken met verse bloemen, u kunt het beste uw bloemstuk 2 dagen voor het afscheid of uitvaart bestellen.

Let op: de Waddeneilanden zijn uitgesloten voor volgende dag bezorging. Vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig, u kunt wel een spoedbestelling plaatsen, de bestelling zal dan binnen enkele uren geleverd worden.

Spoedbestellingen

Een spoedbestelling is mogelijk maar daar zijn extra kosten aan verbonden, voor het plaatsen van een spoedbestelling moet u uw bestelling ten aller tijden telefonisch plaatsen, wij overleggen met u wat de mogelijkheden dan zijn. Wij trachten uw spoedbestelling binnen 4 uur te leveren op uw locatie.

Let op: Spoedbestellingen gelden niet voor de Waddeneilanden.

Bestellen op Zaterdag

Als u uw bestelling plaats op Zaterdag dan zal de eerstmogelijke leveringsdag Maandag zijn.

Let op: de Waddeneilanden zijn hiervan uitgesloten. Vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. 

 

Wij berekenen €6.95,- aan bezorgkosten door heel Nederland.

 

Voor leveringen in Belgie hanteren wij andere verzendkosten € 14.95,- . Besteld u vanuit Belgie dan vragen wij u telefoonisch contact met ons op te nemen.

 

Alle bloemstukken en boeketten worden door bekwaamde gediplomeerde bloembinders gemaakt en gebonden in ons bedrijf te Aalsmeer. 

Copyright © 2020 Sky-Flowers bv, Alle rechten voorbehouden.