Rouwboeket

Op deze pagina vindt u al onze diverse rouwboeketten. Een rouwboeket is vaak een liggend boeket met bloemen, waardoor deze op een mooie manier op de kist van de overledene gelegd kan worden. Al onze rouwboeketten worden opgezet op steekschuim om te kunnen garanderen dat de rouwbloemen langer mooi blijven. Naast dat wij in onze webshop diverse voorbeelden hebben van rouwboeketten, maken wij ook rouwboeketten op maat. Heeft u speciale wensen voor een rouwboeket? Neem dan contact met ons op via de mail info@rouwbloemendirect.nl of bel ons op +31 297 228 202 of +31 6 152 215 95.

Op werkdagen en op zondag worden alle rouwstukken die voor 20:00 uur zijn besteld de volgende dag op de door u gewenste locatie afgeleverd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Sunflower Bed
  Sunflower Bed
  Vanaf € 99,95
 2. Sunflowers
  Sunflowers
  Vanaf € 89,95
 3. Color Boeket
  Color Boeket
  Vanaf € 79,95
 4. Spring Blue
  Spring Blue
  Vanaf € 99,95
 5. Summer Breeze
  Summer Breeze
  Vanaf € 149,95
 6. Red Travoli
  Red Travoli
  Vanaf € 89,95
 7. Tear Drop
  Tear Drop
  Vanaf € 99,95
 8. Snow Boeket
  Snow Boeket
  Vanaf € 59,95
 9. Goodbye
  Goodbye
  Vanaf € 99,95
 10. Glorius Pink
  Glorius Pink
  Vanaf € 79,95
 11. Simply Red
  Simply Red
  Vanaf € 99,95
 12. Pink Surprise
  Pink Surprise
  Vanaf € 79,95
 13. Rainbow
  Rainbow
  Vanaf € 79,95
 14. Pink Love
  Pink Love
  Vanaf € 79,95
 15. White Tears
  White Tears
  Vanaf € 79,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rouwboeket online bestellen

Op de website van rouwbloemendirect.nl heeft u een ruime keuze aan rouwboeketten die u gemakkelijk online kunt bestellen. Bij het bestellen kunt u aangeven aan welke wensen een rouwboeket moet voldoen. Al onze rouwboeketten worden bezorgd op een locatie naar keuze, ook bij een kerk, crematorium of rouwcentrum. Traditioneel hebben rouwboeketten een druppelvorm, maar wij maken ook boeketten met rouwbloemen geheel naar uw wens op maat.

De rouwboeketten worden gemaakt met verse rouwbloemen. Het is daarom aan te raden om een rouwboeket twee dagen voor het afscheid of de uitvaart online te bestellen. Zo heeft u gegarandeerd een rouwboeket van mooie kwaliteit. Tijdens het online bestellen van een rouwboeket is het handig als u de volgende gegevens bij de hand heeft:

 • Naam uitvaartcentrum
 • Naam van overledene
 • Dag en tijdstip plechtigheid
 • Bezorgadres

Rouwboeket, een persoonlijk afscheid

Met een rouwboeket kunt u op een persoonlijke manier afscheid nemen van uw dierbaren. Het is een teken van medeleven, liefde en deelneming. Ook de keuze voor een rouwboeket is erg persoonlijk. Welke kleur past bij de overledene? Welke soort bloemen vond uw dierbare mooi? In ons assortiment hebben we rouwboeketten met diverse kleuren, zoals een paars rouwboeket, een wit rouwboeket, een rouwboeket met meerder kleuren, divers bladgroen en meer. Naast de kleur wordt een rouwboeket ook met verschillende rouwbloemen opgemaakt. Zo kiest u geheel naar wens wat voor bloemen u graag terug ziet komen in het rouwboeket. Bij Rouwbloemendirect maken we gebruik van rouwbloemen en hebben we het gehele jaar door diverse bloemen uit het seizoen, zoals avalanche rozen, orchideeën, zonnebloemen, anjers en nog veel meer prachtige bloemen.

Rouwboeket met lint

U kunt een rouwboeket nog verder personaliseren met een rouwlint of rouwkaartje. Als u een rouwlint toevoegt aan het rouwboeket kunt u tekst laten plaatsen op zowel de linker als de rechter slip. Of u kiest voor een rouwkaartje met een persoonlijke tekst. U kunt kiezen uit een eigen geschreven tekst of een van onze voorbeeldteksten.

Heeft u nog vragen over het bestellen van rouwbloemen of wilt u hulp bij het samenstellen van een rouwboeket? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar info@rouwbloemendirect.nl. U kunt ons ook bereiken via de telefoon door te bellen naar +31 297 228 202 of +31 6 152 215 95.

Copyright © 2020 Sky-Flowers bv, Alle rechten voorbehouden.