Kistbedekking

Na het overlijden van een dierbare, kan het moeilijk zijn om de juiste woorden te vinden en te bedenken wat u wilt zeggen tegen de nabestaanden. Een troostboeket, ook wel condoleance boeket genoemd, is een mooie manier om uw medeleven te betuigen wanneer woorden tekort schieten. Laat nabestaande van de overledene met een troostboeket weten dat u aan ze denkt. Neem gerust contact op als u persoonlijke wensen heeft. Dat kan via de mail info@rouwbloemendirect.nl of telefonisch via +31 297 228 202 of +31 6 152 215 95

 

Op werkdagen en op zondag worden alle rouwstukken die voor 20:00 uur zijn besteld de volgende dag op de door u gewenste locatie afgeleverd. U heeft natuurlijk ook de optie om ruimer van tevoren te bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kistbedekking bestellen 

Een kistbedekking is erg persoonlijk. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende kleuren en bloemsoorten zoals zonnebloemen, rozen, witte bloemen of paarse bloemen, afgevuld met bladgroen. Verder heeft u tijdens het bestellen altijd de mogelijkheid om een rouwkaartje of rouwlint aan de kistbedekking toe te voegen met uw laatste persoonlijke boodschap.

Heeft u speciale wensen voor de kistbedekking? Neem dan contact met ons op via de mail info@rouwbloemendirect.nl of bel ons op +31 297 228 202 of +31 6 152 215 95.

Copyright © 2020 Sky-Flowers bv, Alle rechten voorbehouden.